Welkom bij Studio Dotter!

Naai een Sluitbies

 27,00

Online naaicursus

In deze korte cursus leer ik jou hoe je iets moeilijks makkelijk maakt: de sluitbies aan een blouse of jas!  Ben jij visueel ingesteld en wil je eerst even kijken hoe iemand het voordoet en aan je uitlegt? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Best wel een lastig onderdeel van een blouse, overhemd of jas;  de sluitbies (ook wel knoopsgatenpat genoemd). Je doet je best, maar het lukt maar niet om daar een mooi recht ding van te maken. Voor veel thuisnaaiers is dit het moment waarvoor gevreesd wordt, of waarbij een blouse soms ontevreden onder in de naaitas wordt gepropt, omdat het gewoon niet lukt 🙁 En die blinde sluiting is helemaal abracadabra, dus daar waag je je überhaupt niet aan. Herkenbaar? In deze korte cursus loods ik jou door dit proces heen, zodat jij voortaan wèl hele mooie sluitbiezen kunt maken!

Wat kun je verwachten van de cursus Naai een Sluitbies?

  • Ik leg je stap voor stap uit hoe je drie verschillende sluitbiezen maakt: een aangeknipte, een losse en een blinde;
  • Ik ga je overladen met handige tips and tricks die jou echt het gevoel gaan geven dat jij dit voortaan heel goed kan;
  • Ik ga je vertellen waar en waarom je de werkomschrijving bij een patroon even terzijde moet schuiven om ervoor te zorgen dat je een heel mooi eindresultaat krijgt en niet maar wat aan zit te pielen;
  • Ik laat je zien hoe je op verschillende manieren tot een prachtige afwerking kunt komen: hoe bereid je de stroken voor, waar plak je vlieseline, wat markeer je, welke naden knip je korter, wat stik je door, etc

Je krijgt:

  • forever toegang tot de 5 videolessen die in totaal bijna 2 uur duren. Je hoeft het dus niet allemaal te onthouden, maar kunt de lessen er steeds weer even bij pakken.
  • oefenpatronen voor de 3 verschillende sluitbiezen, zodat je direct met mij mee kunt doen. Je print ze uit op A4 formaat en plakt ze simpel aan elkaar.

Dit onderwerp wordt ook besproken in de complete cursus Alles over… Het Overhemd, maar dit zijn gloednieuwe lessen!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Wees de eerste om “Naai een Sluitbies” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.