Welkom bij Studio Dotter!

Online naaicursussen van Studio Dotter

Een fysieke naaicursus is heel gezellig, maar misschien lukt het jou niet om een leuke plek te vinden, heb je geen tijd voor een wekelijkse avond of mag het jou wel wat sneller gaan. Maak dan een keuze uit het ruime aanbod online naaicursussen bij Studio Dotter.

Waarom een online naaicursus?

Wil jij veel leren over kleding maken, maar heb je geen zin of tijd om op een fysieke naailes te gaan? Is er gewoon niemand bij jou in de buurt die les geeft op een manier die jou aanspreekt: fris, relaxed en pragmatisch? Ben jij een autodidact die nu wel eens genoeg heeft van het bij elkaar scharrelen van informatie van wisselende kwaliteit?

Ben je al online cursist? Hier vind je jouw online cursussen.

Online naaicursus
Video afspelen over Online naaicursus

Flexibiliteit

Je volgt de cursus in je eigen tijd, op je eigen plek en in je eigen tempo.

Fijne leeromgeving

Video's, tekst, downloads, alles gemaakt door een door de wol geverfde docent.

Inhoudelijk op maat

Je kiest een pakket dat past bij jouw leerwensen, dus je leert precies dat wat je nodig hebt.

Persoonlijk

Ook al is de cursus online, via een betrokken Facebookgroep heb je toch de mogelijkheid om je vragen te stellen.

Wat anderen zeggen over de online naaicursussen bij Studio Dotter:

Merel is een fijne docente, met haar speelse karakter maakt ze de lessen tot een feestje. Ik hoef het nooit alleen te doen, zij is de coach tijdens mijn project. Met veel plezier kijk ik terug naar wat ik geleerd heb.
Josephine
Iets goed in elkaar zetten kan ik al heel lang. Maar dan zit het in elkaar en dan… de afwerking. Het maakt en breekt een kledingstuk. Wat was en ben ik blij met jouw cursus randjes afwerken. De foefjes, de goede en leuke uitleg van waarom wel en waarom niet. Mijn zelfgemaakte kleding is nu af!
Harriet
Wat heerlijk om naar je te kunnen kijken en luisteren. Ik word altijd heel blij van jouw duidelijke en nuchtere uitleg! Hierdoor maak je de naaihobby veel minder eenzaam, oftewel… het schept een band 😀
Suzanne
Zo duidelijk, goede video’s uitleg en je geruststellende woorden dat het niet perfect hoeft te zijn.
Ilona

Gratis online naaicursus Naai een Babybroekje

Wil jij eerst eens ervaren of het wat voor jou is, een online naaicursus? Schrijf je dan nu direct in de voor de gratis online naaicursus Naai een Babybroekje via de link “Schrijf je nu in” hier rechts of lees hier eerst meer over deze cursus.

Alles over...

Deze cursussen zijn heel specifiek gericht op één onderwerp. Je kunt ze zien als een soort bibliotheek; pluk eruit wat jij nu nodig hebt, steeds maar weer. Kies je thema en laat je meenemen in de wereld van… Ook vind je hier de Beginnersgids: de ultieme cursus voor iedereen die wil starten met naaien.

Patroontekenen

In de online naaicursussen die je hier vindt, leer je stap-voor-stap een patroon te tekenen op basis van jouw maten (of die van je ‘muze’), waarmee je dus perfect passende kledingstukken kunt maken! Ik laat je vele mogelijkheden zien, dus je kunt eindeloos variëren.

Projecten

Bij de online naaicursussen die je hier vindt, maken we samen één kledingstuk en leer je door middel van video’s, tekst en plaatjes stap voor stap hoe je helemaal zelf een prachtig exemplaar van dit patroon maakt.

Korte cursussen

Ben je een overhemd aan het naaien en kom je er gewoon niet uit met die kraag? Kun jij al best aardig naaien, maar willen die boordjes maar niet lukken? Wil je weten hoe je een paspelzak naait, of een reverskraag? Zie jij het wel zitten om jouw naainiveau naar een next level te tillen?

Met de korte cursussen die je hier vindt, help ik jou op weg met jouw specifieke naaivraag, want de lessen die je hier vindt zijn beperkt tot één naaitechniek of klein project. De cursussen zijn wisselend van lengte en niveau en je zult er forever toegang toe hebben, dus je kunt ze net zo vaak bekijken als voor jou nodig is.

« » pagina 1 / 3
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.